AKŞEHİR, ESLEM BEBEĞE SAHİP ÇIKIYOR!

63.Akşehir Nasreddin Hoca Şenliklerinde sahne alan Akşehirli sanatçımız Melihat Gülses'in sahne de Eslem Bebeğe destek için Akşehirli vatandaşlara çağrıda bulunmasindan sonra Akşehir Akademisi Vakfı Başkanı Dr.Nuri Köksal'da Eslem Bebeğe destek olmak için Vakıf işletmesi Firuze Kafeye destek kumbaraları koyarak ve vakıf bünyesindeki turnalari görevlendirerek Eslem Bebeğe destek için Akşehirli vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

Reklam
Reklam

Eslem Bebek. SMA Hastası pek çok çocuğumuz gibi. Bildiğiniz gibi yüksek maliyetli, özel tedavi almaları gerekiyor. Pek çoğu bu tür kampanyalar ile bu şansa kavuştu.
 Eslem bebek Konya merkezde ikamet eden, Hilmi Serkan ve Meryem NİLÜFER çiftinin 3 kızlarından en küçüğü. Elif, Ecrin ve Eslem.
 Eslem 2,5 yaşında (28 aylık) bir güzel bebek. Tip 2 SMA hastası. Yurtdışında yapılabilecek olan Zolgensma ilacı İle GEN tedavisine ihtiyaç var. 2 yaş sınırını geçtiği için tedaviye alınabilmesi için diğer kriter olan kilo kriterini kaybetmemesi lazım. Yani şu an son 1 kiloyu almaması için aç yaşıyor ve aç yaşatılıyor Eslem bebek, çok az anne sütü ve çok az şekerli su veriliyor sadece, 28 aylık bir bebeğe…Yürüyemiyor ve emekleyemiyor da…
Bu kilo kriterini de kaybetmeden, şimdi destek olabiliriz, ne yapabilirsek yapalım…
Kampanyada dün itibarıyla %38’e ulaşılmış durumda.
 Valilik onaylı bu kampanya ile tanıdık, tanımadık herkesin desteğini istiyoruz.
   Şifa Allah’tan, çare sizlerden gelen desteklerden…
Akşehir Akademisi Vakfı Turnaları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akşehir sokaklarına indiler ve ellerinde Eslem kumbarasıyla Eslem Bebeğe destek olmak için bağış topladılar.
 
İstasyon Haber Gazetesi olarak Ses sanatçımız Melihat Gülses’i ve Akşehir Akademisi Vakfı Başkanı Dr.Nuri Köksal Beyi bu örnek davranışlarından dolayı kutluyor tüm İstasyon Haber okuyucularını Eslem Bebeğe destek vermeye davet ediyoruz!