Durgut ve Bademci'den anlamlı ziyaret

Vatan Bekçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Abdülkadir Durgut ve İstasyon Haber Gazetesi Haber Müdürü Süleyman Bademci bugün anlamlı bir ziyarete imza attı.

Reklam
Reklam

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Tohumluk köyü sınırları içinde "Sikorsky" tipi askeri helikopterin 5 Temmuz 2016'da düşmesi sonucu silah arkadaşlarının şehit olduğu kazada ağır yaralanan ve yatağa bağımlı hale gelen Jandarma Üstçavuş Cemalettin Çoban ve kazanının yaşandığı günden bu güne kadar, Çoban’ın elini hiç bırakmayan fedakâr eşi Maksude Çoban’ı evlerinde ziyaret etti. 



Durgut ve Bademci yaptığı örnek bir davranış sergileyerek eşinin yanından biran olsun ayrılmayan Maksude Çoban’a yılın fedakar eşi olarak kuran-ı kerim bayrak plaket takdiminde bulundular.

Genel Başkan Durgut Gazi ve şehit aileleri başımızın tacıdır, Gazi ailelerimizin fedakârlıkları asla unutulmayacaktır dedi.



İstasyon Haber gazetesi müdürü Süleyman Bademci ise ‘Kahramanlarımız bizim başımızın tacıdır. Kahramanımızı o günden bu yana yalnız bırakmayan ve örnek bir davranış sergileyen eşi Maksude Çoban’a ise bu davranışından dolayı minnetlerimizi sunuyoruz’ ifadelerini kullandı.



Helikopterin ikiye ayrılarak yere çakılması sonucu meydana gelen kazada Pilot Yarbay Hilmi Özer, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin şehit olurken 5 asker yakını yaşamını yitirdi, Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun da aralarında bulunduğu 9 kişi yaralanmıştı.