DEVRİŞ AHMET ŞAHİN

DEVRİŞ AHMET ŞAHİN

NALINA- MIHINA
[email protected]

AKŞEHİRSPOR'DA BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR !

29 Temmuz 2024 - 01:01

Bal Ligi katılım şartlarını yerine getirme ve gerekli harçları yatırmak için on günün 9 Ağustos olmasına rağmen Akşehir Spor’ da belirsizlik devam ediyor.

Yaklaşık 2 hafta önce Akşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal başkanlığında AKM’de düzenlenen ‘Gündem Akşehirspor’ başlıklı toplantıda Akşehirspor için yapılacaklar ve yeni sezon hazırlıkları konuşuldu.Başkan Köksal konuşmasında Bu sezon Akşehir Belediyesinin yine konaklama, tesis, iaşe malzeme dışında şimdiden Akşehispor’a 20 milyon gibi bir bütçe çıkıyor. 100 iş insanımızdan kendi ödeme koşullarına göre bir yıla bölünmüş 100 iş insanı x 200 bin TL = 20 milyon TL destek almak istiyoruz .Akşehirli 100 iş insanımızın yıla bölünmüş çeklerle 200 bin TL’lik katkıyı ben yapacaklarına ve bizleri kırmayacaklarına inanıyorum.”ifadelerine yer vermişti fakat ekonomik sorunların günden güne arttığı bugünlerde bunun gerçekleşmesi biraz zor görünüyor.

KONYASPOR  MODELİ İSİM SPONSORLUĞU  UYGULANSIN !

Bilindiği üzere Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor’da zaman zaman isim sponsorluğu formülü uygulanıyor..Daha önceleri Torku Konyaspor olan isim sonrasında da Atiker Konyaspor olarak değişmişti. Mesela Akşehirspor’un ismi de Hindistan’da türbe mefruşatı yaptıran  araştırmacı yazar büyüğümüzün firması olan Aksantaş Akşehirspor olabilir ,böylelikle zatı muhterem de yaşamış olduğu şehre hayırlı bir katkı yapmış olur. Ya da şehrimizin tarihi ve tescilli firmalarından Helsan ‘da bu işe gönüllü olarak Helsan Akşehirspor’la Akşehirspor’umuzu 3.lige taşıyabilir. Geçtiğmiz aylarda kurulan şehrimizin çiçeği burnunda işadamları derneği Akinder’de bu işe gönüllü olarak Akinder Akşehirspor’la bu şehre güçlü bir imza atabilir  düşüncesindeyim.

GÜLMECE KAFE AKŞEHİRSPOR’A  TESİS EDİLSİN 

Akşehirspor’un gelişmesi ve büyümesi veya en önemli sorunu olan gelirlerini arttırması açısından Akşehirspor’a tesis edilen yol kenarı otopark ücretlerinin Akşehir Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği’ne devredilerek her yıl ihalesi yılan hikayesine dönen Gülmece Kafe’nin işletmesinin Akşehir Belediyesi bünyesinde kurulacak bir şirketle Akşehirspor’a aktarılması da  Akşehirsporumuzu mali açıdan rahatlatacak olup yine Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği üzerinde her yıl yapılan şaibe dedikodularına son verecektir diye umuyorum.Tabiki bunlar naçizane bizim fikrimiz gerisi Akşehirspor ve kamuoyuna  kalmış.Haber-Yorum Devriş Ahmet Şahin

YORUMLAR

  • 0 Yorum