YÜKSEL KÖKER

YÜKSEL KÖKER

[email protected]

YAKLAŞIYOR

10 Haziran 2024 - 00:01

Tabii ki hiç geç kalmışlığım falan yok gülüşüne takıldı gözlerim! Uzun uzadıya bir sevda masalı ve görülmeye değer manzara yüzünde yokuşları tırmanırken!

Son bir kez daha şans veriyorum bu şansını yazarak çok iyi değerlendir! Sebep? Hiçbir sebep yok sebebine! Ne demek istediğimi çok iyi anladın ve keçilik yapmıyorum. İnadım inat deyip bir inat uğruna seni kaybetmeyi göze alamam lâkin o tılsımlı sözleri senden duymak istiyorum. Her dem o tılsımlı sözleri söylemiyorum da ne yapıyorum? Söylüyorsun söylemesine de etrafında sözleri çevirip duruyorsun ve çevir çevir yanmasın! Vay be demek öyle düşünüyorsun? Șimdi ne düşündüğünün umuruna umur umursuz bir hâl geçişlerinde ne desem de ne anlasan, farzet ki hiçbir şey anlamadın kalemi kırıp infaz edecek misin? Biliyorsun hiç sağım-solum belli olmaz belki hafifletici sebep arar muebbete mahkum ederim ve sonsuza kadar ben de kalırsın! İşte buna hayır diyemem, çünkü yüreğinin demir parmaklıklarından tılsımlanmak ne güzel olur!

Sana söyleyecek bir sözüm kaldı mı? Kimin için öznesiz bu cümle deme üzerine alınan alınsın! Alınacağını yeri ve şeyleri çok iyi biliyorsun ve neyin yok, neyin varı da! Deme hiçbir şey geçiyor anlık bir istekti gözlerinden kalma! Deliliğin tarifini delirenden öğrenirsen öğren de yine delirmeden hiçbir şey anlayamazsın ve delirmek için tılsımlı sözlerin gerçekleri yeterli.

Her gün biraz daha yaklaşıyor ve her gün biraz daha renk değiştiriyor karanlık. Senden uzaklaştıkça küçülen bir ışık var dönecek turundan sonra beklenen güneş bu kim bilir! Bir ışığım olduğunu bir gün anlayacaksın ve 
anlayacaksın da iş işten çoktan geçmiş olacak! 
İşvesi naz günlerine inat bir bahar senli geçsin yeşil yeşil ve her tonunda sen! Hadi bakalım tılsımı tılsımlayıp iç sesimin içine bırakıverdim.
Şimdi şans mı vereceksin ya da son şansın iyi kullanamadın ve buraya kadar, hadi bana eyvallah mı diyeceksin, deme!

YORUMLAR

  • 0 Yorum